Ralliautoilun perussäännön mukaan kevyempi paino tarkoittaa dynaamisempaa käsiteltävyyttä. Ford Performance -vanteet ovat taottuja kevytmetallivanteita. Huipputeknisen tuotantoprosessin ansiosta ajomukavuus ja ohjattavuus ovat entistä parempia, etenkin räätälöityyn kynäjousijärjestelmään yhdistettynä. Ford Performance -alumiinivanteet ovat juuri oikea valinta kunnianhimoiselle kuljettajalle, sillä ne on suunniteltu ilmaisemaan autourheilun sähköistä sykettä ja niissä on talvioloihin suunniteltu korkeatasoinen kolmikerroksinen maalipinta, jonka sävy on mattapintainen "Magnetite".

Performance-vanteet 19" kevyet Magnetite Matt -vanteet Ford Performance -logolla, 10-puolainen rakenne

ST

2 231 750

375,00 €1

8 x 19", ET 55, 235/35 R19 -renkaille


Fordin myöntämä takuu.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Näytä autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.