Kattospoileri

1 872 142

250,00 €1

Pohjamaalattu, maalataan korin väriseksi. Asennuksessa tarvitaan lisäksi teippiä. Pyydä lisätietoja ystävällisestä Ford-liikkeestä. Paranna autosi aerodynamiikkaa ja anna sille urheilullinen profiili. Kaikki Fordin korin styling-osat on valmistettu ja testattu sopimaan täydellisesti autoosi. Niiden täytyy täyttää Fordin omat laatu-, kestävyys-, äänenvaimennus- sekä ajo-ominaisuuksien ja käsiteltävyyden vaatimukset sekä ylittää kaikki lainsäädännölliset vaatimukset.


Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Paranna autosi aerodynamiikkaa ja anna sille urheilullinen profiili. Katto- ja takaspoilerit noudattavat Fordin muotoilua, ja ne on suunniteltu istumaan täydellisesti. Ne käyvät läpi ankaran testauksen, joka ylittää kaikki olennaiset lakisääteiset määräykset.
Tarvittavat asennustarvikkeet
Kiinnitysteippi Tarvitaan korinosien ja lisävarusteiden asennukseen..
Fordin myöntämä takuu.
Osanro: 2 051 983 47,00 €
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n. Kysy asennus- ja maalaushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi.

2 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n. Kysy asennus- ja maalaushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi (mikäli tarpeen).

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.