Tarjoaa erinomaisen monipuolisen suojan ja mukavuuden. Kaikki lasten turvaistuimet täyttävät kaikki asianmukaiset lakisääteiset turvastandardit. Istuimia on saatavilla kaikenikäisille, myös ISOFIX-kiinnikkeillä. Irrotettava ja pestävä suojus.

Britax Römer Turvaistuin BABY-SAFE-ISOFIX-pohja

1 670 734

275,00 €1

Lapsille 13 kg:n painoon asti, lastenistuin on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla, kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin, suojatanko takaa turvallisen asennuksen ja vähentää liikettä, integroitu jalkatuki tuo lisää vakautta, testattu ja hyväksytty ECE R 44/04 -normin mukaisesti


Fordin myöntämä takuu.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Tarvittavat asennustarvikkeet
Kiinnityssarja ISOFIX-turvaistuimelle Oikeaan tai vasempaan puolelle takaistuinta, tarvitaan kiinnittettäessä ISOFIX-turvaistuimia.
Fordin myöntämä takuu.
Osanro: 1 357 238 22,00 €
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

2 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n. Kysy asennus- ja maalaushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi (mikäli tarpeen).

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.