K&K* Näädänkarkotin M5700N, yhdistelmälaite

2 033 209

255,00 €1

Korkeatasoinen ratkaisu tarjoaa tehokkaan karkotuksen kolmella eri tavalla. Yhdistää sähköiskutoiminnallisuuden, ultraääniaaltosäteilyn ja välkkyvän LED-valon. Sisältää kuusi vesitiiviisti koteloitua satelliittikaiutinta, joissa on metallikalvot. Kaiuttimet säteilevät voimakkaita jaksottaisia puhtaita ultraääniaaltoja 180°:n kulmassa ja latautuvat noin 200–300 V:n korkeajännitteellä. Samalla lähetetään lisäksi vilkkuvaa valoa. Virrankulutus enintään 10 mA, 105 dB:n äänenpaineen taajuus 22 kHz, täysin (100 %) vesitiivis kaiutinrunko ja komponenttien suojausluokka IP65. Huomaa: sähköiskut ovat juuri riittävän suuria hätistämään eläimet tiehensä, mutta ne eivät vahingoita eläintä!


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Lataa
Installation manual PDF

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.