Täydellinen kuljetusratkaisu talviurheiluvarusteille. Suksitelineeseen sopii valintasi mukaan helposti jopa 8 suksiparia tai 6 lumilautaa.

Thule®* Suksi- ja lumilautateline SnowPack 7326

2 117 636

185,00 €1

Tarkoitettu kuudelle parille suksia tai neljälle lumilaudalle. Voidaan lukita suksiin/lumilautoihin ja taakkatelineeseen, lastausleveys 75 cm, yhdysrakenteinen pystyjousijärjestelmä mahdollistaa korkeussäädön. Sukset ja lumilaudat kiinnitetään tukevasti erittäin pehmeillä kumivarsilla, jotka puristavat pintoja naarmuttamatta ja ovat helppo avata ja sulkea suurella painonapilla käsineitä käytettäessä. Mukana tulevien jatkokiinnitysjalkojen avulla teline asettuu korkeammalle, jolloin katon ja telineen väliin jää tilaa suksille, joissa on korkeat siteet. Soveltuu kaikille käytettäville taakkatelineprofiileille, paino 4,8 kg.

Huomaa: Auton kattokuormakapasiteetti on rajallinen. Tarkasta automallisi suurin kattokuormakapasiteetti auton omistajan käsikirjasta.


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.