4pets®* Koiran ramppi EasySteps

2 423 311

205,00 €1

Erittäin kevyt, kompakti ja vankka kokoontaitettava ramppi, jonka avulla koirasi voi siirtyä helposti auton tavaratilaan ja sieltä pois. Koirasi terveydestä huolehtimisen lisäksi voit suojata myös omaa selkääsi rasittumasta, kun sinun ei enää tarvitse nostaa koiraa autoon ja sieltä pois. Huipputeknologiaa edustava hunajakennorakenne on peräisin suuria kuormituksia kestämään luodusta sillanrakennustekniikasta. Luistamattomien luukuvioisten pehmikkeiden ja pitävän, harjanteisen pinnan ansiosta koiran on turvallista liikkua rampilla kaikissa sääolosuhteissa. Kolmeen osaan taittuvan rakenteensa ansiosta ramppi liukuu kompaktiin pieneen kokoonsa, joten se mahtuu auton tavaratilaan yhdessä koirankuljetushäkin kanssa. Voidaan käyttää helposti ja turvallisesti yhdellä kädellä, jolloin toisella kädellä voi pitää koiraa paikoillaan. Rampin ainutlaatuinen, integroitu liukujarrujen hallintajärjestelmä tuo vielä lisäturvallisuutta estäen ramppia putoamasta vahingossa. Valmistettu korkealaatuisista, säänkestävistä ja erittäin kestävistä materiaaleista. Helppo puhdistaa painepesurilla tai puutarhaletkulla. Enimmäiskuorma: 100 kg, enimmäiskorkeus levitettynä: 820 mm


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.