2 485 741

Ilmanpuhdistin

57,00 €1

Ford-ilmanpuhdistin poistaa ilmasta haitallisia pienhiukkasia ja parantaa matkustamon ilmanlaatua. Ilmanpuhdistin tuottaa ja vapauttaa miljoonia negatiivisesti varautuneita hiukkasia, joita kutsutaan ioneiksi. Ionit vetävät puoleensa positiivisesti varautuneita allergeeneja kantavia ioneja ja kiinnittyvät niihin. Näin haitalliset ionit putoavat painavampina lattialle. Tämän johdosta bakteerit, virukset, homeitiöt, siitepöly, lemmikkieläinten hilse, hajut, tupakansavu, pöly ja monet muut haitalliset ilmassa leijuvat hiukkaset neutralisoituvat ja poistuvat ilmasta. Matkustamon ilma on puhdas ja raikas.

  • Tehokkaampi kuin suodatus
  • Asennetaan ilmanpuhaltimen lähelle
  • Negatiiviset ionit voivat pitää mielialan vireänä ja nostaa energiatasoa
  • Negatiiviset ionit raikastavat ilmaa
  • Jälleenmyyjän tekemä asennus suositeltava
  • Sisältää virtasulakkeen
  • Mitat: 120 x 50 x 50 mm
  • Paino: 250 g
  • Osien vaihtoa suositellaan 1 vuoden / 20 000 km jälkeen, jotta teho säilyisi optimaalisena

Fordin myöntämä takuu.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

Lataa

Installation manual PDF 2,1 MB

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.