2 520 207

ACV* Niskatyyny mustaa PVC-nahkaa hopeanvärisillä somisteilla

Matkustajan istuimet säädettävällä pääntuella

42,00 €1

Niskatyyny voidaan kiinnittää kaikenlaisiin säädettäviin niskatukiin, ja sitä voi käyttää myös sivutyynynä. Tyyny tukee lepäävien tai nukkuvien matkustajien päätä ja niskaa ja tekee matkustamisesta mukavampaa. Tyyny estää niskaa taipumasta epämiellyttäviin asentoihin, joten matkustajat heräävät virkistyneinä ja ilman kipuja hartioissa ja niskassa.

  • Helppo asentaa, kiinnitetään niskatuen tankoihin
  • Miellyttävät, kehon muotoon mukautuvat sivupehmusteet
  • Sivutuet ovat täysin säädettävissä matkustajan mittojen mukaan.
  • 360 asteen säätö mahdollistaa tyynyjen säilyttämisen pystyasennossa, kun niitä ei käytetä
  • Mitat: 260 x 193 x 98 mm (P x L x K)
  • Paino: 850 g

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.