Hyvästi hotellien silitysraudat! Sileän mattamusta vaatehenkari kuljettaa vaatteesi perille priimakunnossa.

2 448 529

Vaateripustin pidikkeellä, mattamusta

52,00 €1

Tämän käytännöllisen ja siirrettävän lisävarusteen avulla voit kuljettaa vaatteesi helposti aina autolla matkustaessasi. Sinun tarvitsee vain kiinnittää pidike ajoneuvosi istuimen niskatukeen. Voit ottaa irrotettavan vaateripustimen mukaasi sinne, mihin oletkin menossa. Tuote toimii kuin mikä tahansa tavallinen vaateripustin, eli voit laittaa sen vaatekaappiisi odottamaan seuraavaa matkaa. Suurin sallittu kuorma: 3 kg. Huom.! Vaateripustimen pidike voidaan kiinnittää ainoastaan etuistuimen niskatukeen. Tuotetta ei tule käyttää yhdessä aktiivisten niskatukien kanssa.


Fordin myöntämä takuu.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.