2 616 022

ARB* Kattoteltta Flinders, mukana tikapuut

1 927,00 €1

ARB Flinders-kattoteltta on suunniteltu kiinnitettäväksi ajoneuvon ARB-kattotelineen pohjaan tai katon poikittaistankoihin. Kestävä ja vedenpitävä teltta on täydellinen kumppani kaikenlaiseen retkeilyyn. Telttaan mahtuu kaksi aikuista, ja se sopii käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Teltan voi pystyttää minne vain, ja nukkumapaikka on aina lähellä. Sisäänrakennettujen makuupaikkojen ja rungon ansiosta teltan pystytys sujuu nopeasti. Sinun tarvitsee vain avata teltan paikalleen jätettävän suojuksen vetoketju, avata teltta tikapuiden avulla ja liu’uttaa sen ulosvedettävät tangot auki, jolloin teltan sisällä sijaitsevat tangot loksahtavat automaattisesti oikeille paikoilleen. Kulku telttaan sujuu helposti sisäänvedettävien alumiinitikapuiden avulla. Teltan saa pakattua kätevästi vetämällä sen seiniä sisäänpäin kahden teltan sisältä löytyvän mustekalan avulla ja taittamalla samalla telttaa kokoon.

Käytetään yhdessä ARB:n kattotelineeseen kiinnitettävän asennuslevysarjan tai katon poikittaistankoihin asennettavan ARB:n kiinnitysosasarjan kanssa.

  • Tiivis 50 mm:n vaahtomuovipatja, jossa irrotettava päällinen ja hihnat pitämään vuodevaatteet paikoillaan
  • Neljä sisäänrakennettua säilytystaskua/kenkätaskua
  • Sisäänrakennettu, kosketuksella ohjattava 300 lumenin LED-valaisin, kaksi USB-latausliitäntää ja 12 V:n pistorasia
  • Hyönteisverkot, kolme vetoketjullista ikkunaa, vetoketjullinen ovi, kattoikkuna ja joka säähän sopiva tuuletusaukko
  • Sateelta ja auringolta suojaavat katokset sisäänkäynnin ja sivuikkunoiden yllä
  • Kokoon taitettuna teltan korkeus on vain 200 mm (ilman tikkaita), mikä vähentää ilmanvastusta ja parantaa ajoneuvon aerodynaamisia ominaisuuksia
  • Mitat kokoon taitettuna: 1 400 x 1 200 x 200 mm (tikkaiden kanssa 300 mm) (l x l x k)
  • Mitat avattuna: 1400 x 2400 x 1400 mm (P x L x K)
  • Tikkaiden kantavuus: 120 kg
  • Paino: 56 kg (kuiva)

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.