Uw luifel zorgt voor uw eigen ruimte tijdens het kamperen en biedt bescherming tegen de regen of schaduw tegen de zon.

2 616 029

ARB* Markiisi LED-valolla, 2 m x 2,5 m

597,00 €1

Kokoon taitettava markiisi, joka suojaa niin sateelta kuin polttavalta auringoltakin retkeillessä. Markiisin saa kiinnitettyä siististi ajoneuvon kattotelineeseen, ja se on käyttövalmis käytännössä heti, sillä sen avaaminen kestää vain 30 sekuntia. Sinun tarvitsee vain avata markiisin suojapussi, avata kaksi VELCRO® tarranauhaa ja rullata markiisi auki. Markiisia kannattelee kaksi säädettävää teleskooppijalkaa, ja kangas pysyy kireänä kahden vaakatasossa kulkevan teleskooppitangon ansiosta.

Sopii käytettäväksi yhdessä ARB Deluxe -markiisihuoneen ja tuulensuojan kanssa (myydään erikseen).

  • Suunniteltu kestämään ankaria erämaaolosuhteita
  • Valmistettu kestävästä polyuretaanilla päällystetystä 300 gsm polypuuvillaisesta rip-stop kankaasta
  • Täysin vedenpitävä, UV-suojakerroin >50
  • Kattoon integroitu 1 200 lumenin LED-valonauha on varustettu digitaalisella himmentimellä, valittavina on kaksi eri väritilaa (kylmä valkoinen tai meripihka), kytketään 4 metrin pituisella virtajohdolla tupakansytytinpistokkeeseen
  • Anodisoidusta alumiinista valmistetut, säädettävät teleskooppijalat
  • Kangas kiinnitetään vaakatasossa kulkeviin tankoihin VELCRO® tarranauhoilla
  • Markiisia säilytetään UV-säteilyltä suojaavassa, kestävässä ja kaksivetoketjuisessa PVC:stä valmistettussa säilytyspussissa.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet, joilla markiisi kiinnitetään kattotelineeseen

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "