2 615 988

ARB* Retkituoli sis. kantolaukun, musta ja beige

146,00 €1

Taitettava retkituoli on helppo säilyttää tai kuljettaa mukana siihen sopivan olkahihnalla varustetun kantolaukun ansiosta. Valmistettu kestävästä oxford-sidoksesta. Kokoon taittuva runko jauhemaalattua terästä.

  • Nimellinen painoraja: 150 kg
  • Pehmustettu istuin ja selkänoja
  • Brodeerattu ARB Touring -logo
  • Verkkomateriaalista valmistettu lehtitasku selkänojan takaosassa
  • Tarranauhalla suljettava sivutasku avaimia, lompakkoa ja muita pikkuesineitä varten
  • Juomatelineellä varustettu kiinteä pöytätaso, joka on helppo kiinnittää tuolin sivuun
  • Tasaiset, mukavat käsinojat
  • Istuimen mitat: 56 cm (l) x 47 cm (s)
  • Mitat avattuna: 92 cm (k) x 61 cm (s) x 66 cm (l)

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.