Värinvalitsin
Alumiinivanteet antavat Fordille ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen joka suunnasta katsottuna. Jokainen vanne testataan laadun, turvallisuuden ja tietenkin upean ulkonäön osalta.

Kevytmetallivanteet 16" 5-puolainen Y-muotoilu, hopea

1 824 514

7 x 16", ET 50, renkaille 205/55 R16 ja 215/55 R16. ECOnetic malleihin vain 205/55 R16.

Sisältää ainoastaan vanteen ilman lisäosia. Asennukseen tarvitaan lisäosia.


Asiakasedut:

FORDin kevytmetallivanteet on kehitetty turvallisuus edellä:

 • COC (Certificate of Confirmation) ‑todistus takaa, että ratkaisu soveltuu autoosi täydellisesti.
 • Valmistettu DIN ISO 9001 ‑laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti.
 • FORDin maailmanlaajuisesti käytössä olevien vaatimusten mukaisten vanteiden vahvuus ja kestävyys on testattu perusteellisesti.
 • Valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista.
 • Talviolosuhteita kestävä viimeistely ja pitkäkestoinen suolasuihketestaus takaavat poikkeuksellisen hyvän korroosioneston.
 • Jokainen vanne tarkistetaan röntgenillä valmistusprosessin aikana.
 • Koepenkkitestaukset kuin myös autokohtaiset testaukset tehdään perusteellisesti. Tämä varmistaa, että auto on turvallinen koko sen elinkaaren ajan ja että sen ajo-ominaisuudet ja suorituskyky pysyvät korkealla tasolla.
 • FORDin alkuperäistä keskikapselia ja pyöränmuttereita voidaan käyttää uudelleen – ei tarvetta lisäosille.
 • Oman FORDisi mittojen mukaan tehty – ei siis muokkaustarpeita eikä mitään piilotettuja vaatimuksia: asenna ja unohda.
 • Täydentää autosi tyylin.
 • Sisältää FORD-takuun

Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Näytä autot
Tarvittavat asennustarvikkeet
Keskiö Kiiltävä musta, Fordin logolla
Fordin myöntämä takuu.
Osanro: 2 037 230 9,00 €
Lisää toiveluetteloon
Keskiö Sininen, Ford-logolla
Fordin myöntämä takuu.
Osanro: 1 429 118 9,00 €
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n. Kysy asennus- ja maalaushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi (mikäli tarpeen).

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.