Ford-hätävarusteiden tarkoituksena on taata Fordin kuljettajille ja matkustajille mahdollisimman hyvä turvallisuus hätätilanteessa. Premium-turvallisuuspaketti täyttää uusimmat Euroopan lainsäädäntövaatimukset.

Kalff* Premium-turvapaketti Nano ”Duo”

2 332 712

15,00 €1

Laajennettu ensiapupakkaus pehmeässä laukussa, lisävarusteena varoituskolmio. Pienen kokonsa ansiosta yksi markkinoiden tilaa säästävimmistä ratkaisuista. Taustan tarranauhojen ansiosta varma asennus paikalleen ja kaksilokeroinen järjestelmä, jossa erillinen lokero varoituskolmiolle. Mukaan tulee ensiapuesite, jossa on tärkeitä ja käytännöllisiä ohjeita. Tiedot ja sisällysluettelo englanniksi, espanjaksi, hollanniksi, italiaksi, portugaliksi, ranskaksi ja saksaksi. Sisältö noudattaa uusinta DIN-standardia ja ECE R27 -standardia


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.