Ford-hätävarusteiden tarkoituksena on taata Fordin kuljettajille ja matkustajille mahdollisimman hyvä turvallisuus auton rikkoutuessa tai onnettomuuksissa. Kaikki tuotteet täyttävät uusimmat eurooppalaiset lainsäädäntövaatimukset. Kaikki Ford-autot sisältävät kiinnikkeet, joissa hätävarusteita voi säilyttää turvallisesti mutta kuitenkin käsien ulottuvilla, kun niitä ei käytetä. Fordin varoituskolmiot ja ensiapupakkaukset on valittu erityisesti sopimaan näihin kiinnikkeisiin.

2 471 506

Life Safety Products* Turvaliivi keltainen

7,00 €1

Yksi koko. Heijastinraidat parantavat näkyvyyttä. Taitettuna liivi on erittäin litteä. Suunniteltu säilytettäväksi lattiamaton alla, mikä vuoksi liivi on varustettu tarrakiinnityksellä.


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

Lisävarusteet

LISÄVARUSTEET

View
VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.