DanTracker* GPS-seurantalaite Safety Guard GPS IA

2 178 820

207,00 €1

Seurantalaite jäljittää autosi käyttäen maailmanlaajuista paikallistamisjärjestelmää eli GPS:ää (Global Positioning System). Näin löydät autosi helposti – myös silloin, jos se varastetaan. Ohuen muotoilunsa ansiosta se on helppo piilottaa, ja pitkäikäinen sisäänrakennettu paristo toimii erillään ajoneuvon virtalähteestä. Voit hallinnoida seurantaa ja muuttaa yksilöllisiä asetuksia älypuhelinsovelluksella tai nettisivuilla sijainnista riippumatta. Seurantalaite on iskun- ja vedenkestävä, ja sen paristo kestää jopa 10 vuotta. Laitteen mukana tulee SIM-kortti, ja laitteelle on saatavilla ilmainen puhelinsovellus. Lähetystilassa laite lähettää sijaintinsa viiden minuutin välein liikkeessä ollessaan. Ajoneuvon sallitun käyttöalueen määrittäminen eri etäisyyksillä (300, 500 tai 1 000 m) on myös mahdollista. Laite lähettää ilmoituksen, kun ajoneuvo liikkuu sallitun käyttöalueen ulkopuolelle. Helppo asennus. Huomaa: seurantalaitteen käyttö edellyttää käyttäjätilin luomista ja maksullista DanTracker-tilausta. Laitteen käytön yhteydessä sovelletaan DanTrackerin käyttöehtoja.


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.