Pioneer* Audiojärjestelmä SPH-10BT

2 409 066

146,00 €1

Huippuvastaanotin, jossa näkyy älypuhelinten yhdistämisen ja autoviihteen dynaaminen kehitys! Liitä vain puhelimesi kiinteään, kestävään ja kääntyvään telineeseen ja nauti turvallisemmasta ja helpommasta pääsystä sovelluksiisi, parannettuun musiikin soittamiseen ja äänenlaatuun. Telineeseen mahtuvat älypuhelimet voivat olla näyttökooltaan jopa 6-tuumaisia. Mahdollistaa yhteyden Bluetoothin® tai USB:n kautta. Pioneer Smart Sync -sovellukseen yhdistäminen tarjoaa useita eri värejä ja äänensäätöjä erinomaiseen äänikokemukseen. Advanced Sound Retriever -tekniikan ansiosta toistettu äänenlaatu on hyvin lähellä alkuperäistä tallennetta. Ominaisuuksiin kuuluu RDS FM -radio, kätevät handsfree-puhelut äänentunnistuksella, 13-kaistainen graafinen taajuuskorjain, manuaalinen TA (ajan mukautus), ylipäästösuodatin (HPF), alipäästösuodatin (LPF), Direct Sub Drive, subwooferin ohjain, näyttövalaistustehosteet, ulkoinen Bluetooth®-mikrofoni, MIXTRAX-toiminto ja irrotettava varkaudenestopaneeli. iPhone Direct Control -ominaisuus ja Androidin yhteensopivuus uusimpiin malleihin asti sekä akunlataustoiminto. Yhteensopiva MP3-/WMA-/WAV-/ACC- ja FLAC-tiedostomuotojen kanssa. 1 x USB-tulo, 2 x RCA Pre-Out -liitäntä (etu, taka tai subwoofer). Sisältää suojakotelon irrotettavalle näyttöpaneelille. Saatavilla olevat valikkokielet: englanti ja venäjä


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon
Tarvittavat asennustarvikkeet
Pioneer* Antennisovitin Tarvitaan auton radioantennin liittämiseksi Pioneerin* 1-DIN-audiojärjestelmiin.
Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.
Osanro: 2 126 482 16,00 €
Lisää toiveluetteloon
ACV* ISO-sovitin Tarvitaan Pioneer-äänentoistojärjestelmien asennukseen.
Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.
Osanro: 2 344 031 5,00 €
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi. Huomaathan, että lisäosia saatetaan tarvita.

2 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n. Kysy asennus- ja maalaushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi (mikäli tarpeen).

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.