Bury* POWERMOUNT-järjestelmä

2 279 204

82,00 €1

Alkuperäinen Premium-tason älypuhelinpidike keskikonsoliin, keskimmäiseen konsoliin tai mittaristoon taikka vaihtoehtoisesti A-pylvään pidike. Yleismallinen helppokäyttöinen älypuhelimen latausjärjestelmä, joka koostuu kiinnitysalustasta, joustavasta pidikevarresta ja USB-lataustelineestä. Hyvillä säätömahdollisuuksilla varustettu neliakselijärjestelmä varmistaa laitteen optimaalisen sijoittelun telineeseen. Sopii saumattomasti mihin tahansa Fordin sisätiloihin nykyaikaisen muotoilunsa, korkealaatuisten materiaaliensa ja useiden eri asentovaihtoehtojensa ansiosta. Järjestelmän voi asentaa kiinnitysteipin avulla, minkä vuoksi sen pystyy vaihtamaan myös toiseen autoon ja poistamaan ilman teippijäämiä. Myös pysyvä asennus ruuveilla on mahdollinen. Erikseen saatavana on USB --> Lightning -sovitin iPhone®-puhelimien lataamiseen (alkaen mallista iPhone® 5) ja Micro USB -liitin kaikille muille laitteille. Hyväksynnät: CE, KIERRÄTYS ja RoHS


Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Katso yhteensopivat autot
Jälleenmyyjähaku
Lisää toiveluetteloon

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.