Vind de perfecte plaats voor uw daktent, uw overnachtingsplaats is letterlijk waar uw voertuig u maar naar toe kan brengen.

2 683 515

ARB* Kattoteltta Esperance, kova kotelo, tikkailla

4 123,00 €1

ARB Esperance -kattotelttaa suojaa kova kotelo. Se on suunniteltu pystytettäväksi ARB-kattotelineen tai vastaavien taakkatelineiden poikkitankojen varaan. Kestävä ja vedenpitävä teltta on täydellinen kumppani kaikenlaiseen retkeilyyn. Telttaan mahtuu kaksi aikuista ja yksi lapsi, ja se sopii käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Teltan voi pystyttää minne vain, ja nukkumapaikka on aina lähellä. Pystyttäminen on helppoa ja yksinkertaista: sinun tarvitsee vain avata kotelon kaasujousilla varustettu kansi, nostaa se ylös ja avata teltta vetonauhan ja kätevästi kotelon sisällä säilyvien teleskooppitikkaiden avulla. Kolme erillistä työntölukitushihnaa viimeistelee nopean ja vaivattoman asennuksen. Teltta on varustettu integroidulla patjalla. Kulku telttaan sujuu helposti sisäänvedettäviä alumiinitikkaita pitkin. 

Käytetään yhdessä ARB Narrow bridge mounting plate -asennuslevysarjan kanssa ARB-kattotelineen pohjalle tai ARB-asennuskiinnikesarjan kanssa katon poikkipalkeille (saatavana erikseen).

 • Kova kuori on kestävää ABS-muovia
 • Teltan kangas: PU300mm. UV50+, PU-hopeapinnoitus, poly-puuvillakangas, 200 GSM, tulenkestävä
 • Tiivis 40 mm:n vaahtomuovipatja ja irrotettava persikanvärinen 3-kerroksinen polyesteripäällinen
 • Neljä sisäänrakennettua säilytystaskua/kenkätaskua
 • Sisäinen himmennettävä LED-nauhavalo piilojohdoilla
 • Ulkoinen LED-nauha yövaloksi
 • Hyönteissuoja, 3 vetoketjullista ikkunaa ja kattoikkuna
 • Sateelta ja auringolta suojaavat katokset sisäänkäynnin ja sivuikkunoiden yllä
 • Mitat kokoon taitettuna: 1500 x 1235 x 300 mm (l x p x k)
 • Mitat avattuna: 1500 x 2000/2700 (sisältää kotelon ja sadesuojan) x 1180 mm (l x p x k)
 • Tikkaiden kantavuus: 150 kg
 • Paino: 56 kg (kuiva)

Asiakasedut:

 • Suuri makuutila 2 aikuiselle ja 1 lapselle.
 • Helppo pystyttää ja pakata kovakuorisen integraation ansiosta.
 • Vaivaton kaasujousilla avustettu kovan kuoren avaaminen
 • 3 vuoden toimittajatakuu.

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "