2 683 513

ARB* Lattiasarja (sivuun asennettava) ja asennussarja ARB-vetolaatikkoja varten

Ford Ranger 06.2022,

Double Cab -ohjaamomalleihin. Ajoneuvoihin, joissa on lavakaukalo (bedliner). Ei sovellu alkuperäisen sähkötoimisen rullattavan tavaratilan suojuksen kanssa.

717,00 €1

Sarja sisältää oikealle että vasemmalle puolelle asennettavat paneelit sekä tarvittavat kannattimet ja kiinnikkeet, joiden avulla saat täytettyä kuormalavan sivujen ja ARB-vetolaatikkojen väliin jäävän tyhjän tilan. Näin muodostuu tasainen pinta, joka ulottuu ajoneuvon lavan laidalta laidalle. Paneelit on lisäksi varustettu helppokäyttöisillä lukitusmekanismeilla, joiden avulla pääset helposti käsiksi mahdollisiin muihin säilytystiloihin.

  • Suunniteltu täydellisen yhteensopivaksi vetolaatikoiden kanssa
  • Päätykansissa on valmiina aukot, jotka helpottavat lisävarustekytkinten tai virta- ja ilmaliitäntöjen käyttöä
  • Valmistettu kestävästä galvanoidusta teräksestä, mattopäällysteinen pinta

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "