2 618 909

ARB* LED-yleisvalaisin, Horizon magneettinen

165,00 €1

Horizon-yleisvalaisin sopii hyvin työpajan tai oman leirintäpaikan valaisemiseen pimeän aikaan. Elegantin, mustan ja pehmeän metsänvihreän sävyisen valaisimen mukana toimitetaan liukumista estävillä kumitassuilla varustettu magneettinen, kääntyvä jalusta, jonka avulla voit kohdistaa COB LED -lampun tuottaman kirkkaan valokeilan juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. LED-yleisvalaisin ladataan ainutlaatuisella AC/DC-älylaturilla. Valaisinta voi ladata myös silloin kun se on päällä, joten se on aina valmiina käytettäväksi.

  • 7 V:n Li-Ion-akku
  • 1 000/2 000 lumenia
  • 4 000 mAh:n, 5 V:n varavirtalähde, jossa USB-latausmahdollisuus
  • Korkeapainevalettu alumiinirunko
  • Käyttöaika akkuvirralla kahdesta neljään tuntia (korkeasta matalaan)
  • 8,4 V:n, 2,4: A:n laturi – mukana AC/DC-pikalaturi

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "