Vetolaatikkojen avulla kaikenlaiset varusteet pysyvät siististi järjestyksessä ja kulkevat helposti mukana.

2 615 994

ARB* Vetolaatikko kiinteällä kannella

1 368,00 €1

Vetolaatikko tarjoaa lisää säilytystilaa ja pitää tavarat aina helposti saatavilla. Laatikko on helppo avata ja sulkea. Vetolaatikossa on kiinteä kansi, jonka tasaisella pinnalla on kätevää säilyttää muita esineitä. Tuote on valmistettu vettä hylkivästä liimatusta vesivanerista ja se on varustettu teräsvahvisteisilla suojaosilla, jotka parantavat sen kestävyyttä. Pinta on viimeistelty UV-kestävällä matolla, minkä ansiosta se sopii saumattomasti autosi verhoiluun.

Sopii käytettäväksi yhdessä ARB:n retkikeittiön tai eteen ja sivuille sijoitettavien lattiasarjojen kanssa (myydään erikseen).

 • Laatikko voidaan lukita erillisellä avaimella ja sen käyttö on helppoa lukitussalpojen ansiosta.
 • Suunniteltu käyttöön sekä maastossa että tien päällä, kolinaa ehkäisevä muotoilu.
 • Kokoon taittuvien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laakerin rullien ansiosta laatikot liikkuvat pehmeästi.
 • Tiiviit, pölyn- ja vedenkestävät rullalaakerit takaavat pitkän käyttöiän.
 • Järjestelmä lukitsee laakerin automaattisesti paikoilleen kun laatikko on vedetty kokonaan ulos, joten laatikot eivät valu itsestään kiinni silloinkaan, jos ajoneuvo ei ole aivan suorassa.
 • Yksiköt ovat rakenteeltaan täysin modulaarisia ja ne voidaan sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin, mikä mahdollistaa järjestelmän muokkaamisen joustavasti myös tulevaisuudessa.
 • Säilytysratkaisu sopii käytettäväksi myös muualla kuin ajoneuvoissa, kuten esimerkiksi vajoissa tai autotalleissa.
 • Laatikon enimmäispainokapasiteetti: 150 kg
 • Ulkomitat: 1355 x 505 x 310 mm
 • Sisämitat: 1255 x 435 x 250 mm
 • Paino: 54,5 kg

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "