Vetolaatikkojen avulla kaikenlaiset varusteet pysyvät siististi järjestyksessä ja kulkevat helposti mukana.

2 634 286

Vetolaatikko Järjestelmä

Ford Ranger 06.2022,

Double Cab -malliin, jossa on alkuperäisvalmistajan lavakaukalo. Pois lukien mallit, joissa on rullattava tavaratilan suojus

2 990,00 €1

Tämä vetolaatikkojärjestelmä on raskaaseen käyttöön suunniteltu kahden laatikon säilytysratkaisu, joka sopii täydellisesti sekä työhön että vapaa-aikaan. Laatikon pyörien ansiosta sen tarjoama säilytystila on aina helposti saatavilla. Vetolaatikoiden mukana toimitettavien sivupaneelien ansiosta laatikkojärjestelmä muodostaa auton lavalle tasaisen pinnan, joka ulottuu lavan laidalta laidalle. Valmistettu ABS-muovista ja vuorattu helposti puhdistettavalla venemattomateriaalilla. Sopii käytettäväksi yhdessä matkajääkaapin kiskojärjestelmän kanssa (myydään erikseen).

  • Avaimella lukittavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laatikot. Laatikkojen puristussalvat takaavat, että ne pysyvät turvallisesti kiinni myös ajon aikana.
  • Alumiiniset reunalistat suojaavat matkatavaroita vahingoittumiselta, eikä laatikoissa ole myöskään herkästi hajoavia ulkonevia muoviosia
  • Laatikoiden etuosat on jauhemaalattu mustiksi, paneeleissa hammertone-pinnoitus
  • Laatikoiden päälliosan kantavuus 100 kg, yksittäisen laatikon kantavuus 45 kg
  • Yläosassa on neljä kuormankiinnitysrengasta.
  • Laatikon mitat: 1400 x 420 x 210 mm (p x l x k)
  • Kokonaispaino asennettuna: 116 kg
  • Käytettävä yhdessä tavaratilan suojuksen tai kovan katon kanssa
  • Ei sovellu käytettäväksi yhdessä ruiskutettavan lavakaukalon kanssa.

Fordin myöntämä takuu.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "